Leiderschapstraining: Brein Leider

Als je manager bent of teamlead, heb je te maken met nieuwe vragenstukken: hoe communiceer ik op een goede manier met mijn team? Hoe motiveer ik het team? Hoeveel moet ik mijn stijl aanpassen aan de wensen van de teamleden? Hoe ga ik om met mijn eigen onzekerheid? Waarschijnlijk ben je bekend met de vragen en nog niet met alle antwoorden.

Wij hebben iets speciaals: een unieke combinatie van 1-op-1 coaching en groepstraining. In 12 weken leer je om een succesvolle leider te zijn, waar jouw collega's graag voor werken. De opleiding is praktisch en concreet. In 2020 start de opleiding in april en in september.

Of je als leidinggevende van jouw team succesvol bent, heeft vooral te maken met mindset; veel meer dan met vaardigheden. Tijdens de leiderschapstraining Brein Leider ontdek je waarom jij nu eigenlijk op deze positie terecht bent gekomen. Wat is jouw intrinsieke en/of extrinsieke motivatie om leider te zijn? Hoe kijk jij naar jezelf, jouw team en naar de wereld om je heen in relatie tot leiderschap? En draagt dat bij aan een succesvol team, of staat het juist in de weg?


In de opleiding tot Brein Leider leer je

  • wat jouw krachten en jouw drijfveren zijn en hoe deze te benutten om doelen te realiseren
  • wat jouw overtuigingen zijn die in de weg staan om samen doelen te bereiken
  • gedrags- en communicatiestijlen van jezelf en van anderen te herkennen en daarop aan te sluiten
  • vaardigheden om te communiceren als een leider
  • hoe je een team motiveert
  • de herkomst van eventuele onzekerheid en hoe dit om te buigen naar sterk leiderschap.


Het programma bestaat uit vier 1-op-1 coaching gesprekken en twee groepstrainingen met anderen die hetzelfde breinleider-programma volgen. Wij maken gebruik van het DISC-model voor gedrags- en communicatiestijlen. Je ontvangt een gecertificeerd en persoonlijk DISC profiel. Om overtuigingen te herkennen, maken we gebruik van de BreinSelfie. Je krijgt toegang tot een persoonlijke app met de inzichten en adviezen uit deze breinmeting.

Het complete programma van vind je hier.

Ben je nieuwsgierig of de opleiding Brein Leider bij jou past? Vul dan onderstaand formulier in en we bellen je terug. Je kunt ook direct contact met ons opnemen door te bellen met 06-39750644.

Neem contact met ons op