Niet-overheidserkend onderwijs mag op besloten plaatsen worden georganiseerd.
Happy Man is een training op een eiland, dat alleen toegankelijk is voor direct betrokkenen bij de training.
Wij houden ons aan de geldende corona-maatregelen. We houden 1,5 afstand, iedere deelnemer heeft een eigen slaapkamer en de groepsgrootte wordt beperkt tot maximaal 5.

Leiderschapstraining: Brein Leider

Als je een team leidt, heb je te maken met vragen zoals: hoe communiceer ik op een goede manier met mijn team? Hoe motiveer ik het team? Hoeveel moet ik mijn stijl aanpassen aan de wensen van de teamleden? Hoe ga ik om met weerstand?

Maar ook: Hoe ga ik om met mijn eigen onzekerheid? En hoe delegeer ik op een goede manier? 

Waarschijnlijk ben je bekend met de vragen en nog niet met alle antwoorden.

Wij hebben iets speciaals: een unieke combinatie van 1-op-1 coaching en groepstraining. In een periode van 12 weken leer je om een succesvolle leider te zijn, waar jouw collega's graag voor werken. De opleiding is praktisch en concreet.

Of je als manager of teamleider succesvol bent, heeft te maken met mindset en vaardigheden. In de opleiding en training Brein Leider leer je zowel de juiste mindset te creƫren, als de vaardigheden om succesvol samen te werken en doelen te realiseren met jouw team.

In de opleiding tot Brein Leider leer je

  • wat jouw krachten en jouw drijfveren zijn en hoe deze te benutten om doelen te realiseren
  • wat jouw overtuigingen zijn die in de weg staan om samen doelen te bereiken
  • gedrags- en communicatiestijlen van jezelf en van anderen te herkennen en daarop aan te sluiten
  • vaardigheden om te communiceren als een leider
  • hoe je een team motiveert
  • de herkomst van eventuele onzekerheid en hoe dit om te buigen naar sterk leiderschap.


Het programma bestaat uit vier 1-op-1 coaching gesprekken en twee groepstrainingen met anderen die hetzelfde breinleider-programma volgen. Wij maken gebruik van het DISC-model voor gedrags- en communicatiestijlen. Je ontvangt een gecertificeerd en persoonlijk DISC profiel. Om overtuigingen te herkennen, maken we gebruik van de BreinSelfie. Je krijgt toegang tot een persoonlijke app met de inzichten en adviezen uit deze breinmeting.

Het complete programma van vind je hier.

Ben je nieuwsgierig of de opleiding Brein Leider bij jou past? Vul dan onderstaand formulier in en we bellen je terug. Je kunt ook direct contact met ons opnemen door te bellen met 06-39750644.

De eerstvolgende Brein Leider start op 15 april. Doe je mee?

Neem contact met ons op

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam porttitor augue a turpis porttitor maximus. Nulla luctus elementum felis, sit amet condimentum lectus rutrum eget.