Maak een Selfie van je Brein!

Wil je meer inzicht in jezelf? Wil een vliegende start van jouw persoonlijke ontwikkeling en groei? Dan is de BreinSelfie iets voor jou. Wij maken gebruik van professionele en unieke neurotechnologie om een breinfoto te maken. Met de daarbij behorende app ontdek je jouw krachten en eventuele klachten.

Je krijgt inzicht in jezelf en wat jou afremt of blokkeert als het gaat om persoonlijke ontwikkeling. Je ontdekt wat je talenten en valkuilen zijn. Een deel van de uitkomsten zal een bevestiging zijn, maar de uitkomsten kunnen ook nieuwe inzichten geven. De nieuwe en verrassende uitkomsten noemen wij de blinde vlek; dat is gedrag dat jij jezelf hebt aangeleerd en wat je benoemd met: “zo ben ik nou eenmaal”. Maar het is gedrag dat een belemmering kan zijn in jouw eigen groei, dat onnodig veel energie kost.


Wil je weten hoe het werkt? Neem dan contact met ons op!

Bewezen meetmethode

Het model van de Brein Selfie is ontwikkeld door Guus Bruijsten. Hij heeft de afgelopen 15 jaar intensief onderzoek gedaan naar het menselijk brein. In de afgelopen 10 jaar zijn al ruim 3500 breinfoto’s gemaakt. Deze metingen liggen ten grondslag aan de conclusies van het onderzoek om een verklarend model te ontwikkelen. Er zijn verbanden gevonden tussen hersenfrequenties en menselijk gedrag, onbewuste conditionering, hormonale activiteit en neurotransmitters.

In totaal worden er 50 variabelen gemeten, waaronder:

  • Mentale & fysieke fitheid
  • Slaapkwaliteit
  • Actiebereidheid
  • Zelfbeeld en zelfbeeld overtuigingen
  • Gevoeligheid voor prikkels
  • Doorzettingsvermogen

Je hersenen zenden signalen uit. Deze kun je meten en zichtbaar maken in een elektro-encefalogram (EEG). Het meten van de signalen is inmiddels bijna net zo eenvoudig als het meten van je hartslag of bloeddruk. De Brein Selfie bewerkt het ruwe EEG signaal waardoor data over verschillende brein frequenties beschikbaar komt. Deze gegevens vertellen alles over de status van je brein in relatie tot energie, sensitiviteit en een diversiteit aan verstoringen en kwaliteiten.

Speciaal voor jou, speciale prijs

De BreinSelfie kost €190. Je kunt online een afspraak maken, maar bellen of een email sturen kan natuurlijk ook. Wij kijken er naar uit om je binnenkort te ontmoeten op Happy Island!

Onderzoek

Het verklaringsmodel dat wordt gebruikt voor de Brein Selfie is gebaseerd op de verbinding tussen hersenfrequenties, hormonen en neurotransmitters. Daarin spelen emoties een belangrijke rol, omdat emoties worden geactiveerd door overtuigingen. Overtuigingen zijn gedurende ons leven, vaak onbewust opgebouwd en zij kunnen een drempel of blokkade vormen voor het realiseren van onze wensen, ideeën en doelen. Met de Brein Selfie ontdek je waar bij jou overtuigingen in de weg staan en wat je eraan kan doen.

 
 


Dit zeggen anderen

"De Brein Selfie heeft mij enorm geholpen om een aantal belemmeringen te vinden waarvan ik mij deels bewust en deels onbewust was. De inzichten zijn een aanwinst en het bespreekbaar maken van deze belemmeringen heeft mij geholpen er ook doelgericht mee aan de slag te gaan. De leuke, luchtige en opbouwende aanpak van Michel maakt het makkelijk om over soms confronterende onderwerpen te spreken. Echt een aanrader op het moment dat je onbewuste overtuigingen en denkwijzen bewust wilt maken en weg wilt nemen als ze in de weg staan."

Nick Kalse, managing director Outbrain


"Op 7 januari 2020 zat ik na een korte introductie, plotseling met een aantal elektroden op mijn hoofd, verbonden aan de computer van Michel Hoekstra. Een aantal maanden ervoor hadden we kennis gemaakt en beloofd elkaars expertise eens in te zetten. Ik mijn marketingervaring en hij zijn coaching skills. Het klikte en we waren allebei benieuwd. Met zijn brein selfie claimde hij snel en zonder interview of voorkennis een scan te kunnen maken van mijn hersenactiviteit. Binnen 10 minuten had ik een schematisch overzicht voor me met veel herkenbare sterke en zwakke punten. Fijn om bevestigd te krijgen wat je talenten zijn natuurlijk, maar vooral dat onontdekte gedeelte intrigeerde me direct. Welke valkuilen zijn er en welke belemmeringen werp je met je eigen denkwijze en gedrag op? Er bleken nog wel wat blinde vlekken te zijn .... . Ik was al prima in balans, maar ik merk sinds die dag dat ik nog eerlijker naar mezelf kan kijken en beter kan sturen op wat ik echt wil en wens. Een aanrader dus, zeker in deze periode. De vervolgsessie om mijn eigen observaties in deze maanden nog eens te bespreken plan ik graag in."  

Bernard Klaassen, Ygenaar@Ygenzinnig