De Zaai Kleuren-Challenge

 

Ontdek jezelf en verbind met anderen

Heb je zin om weer Zaailingen en oud-Zaailingen te ontmoeten? We bieden je een gezellige, inspirerende en leerzame vorm aan om dat te doen: de Zaai Kleuren-Challenge!

We dagen je uit om jezelf onder de loep te nemen. Tijdens deze Zaai Kleuren-Challenge leer je:

  • diepgaand inzicht in jouw persoonlijkheidsstijl 
  • waarom gedraag ik me zoals ik me gedraag?
  • waarom reageren anderen anders in dezelfde situatie?
  • hoe kan ik anderen beter begrijpen en beter met ze samenwerken?
  • hoe los ik conflicten op en hoe vermijd ik ze?

Heb je ook genoeg van thuiswerken? Ben je de conference calls zat? Wil je graag weer wat leuks en zinnigs doen? Dan hebben wij iets speciaals voor je: De Zaai Kleuren-challenge!

Hoe gaan we dat doen?

Na jouw aanmelding ontvang je een link naar de DISC(1) vragenlijst. Na het invullen wordt jouw gecertificeerde DISC profiel opgesteld.

Op woensdag 21 april van 19:30 uur tot 21:00 uur is er een ZOOM Masterclass waarin het DISC wordt toegelicht, zodat jij jouw gedrag- en communicatiestijl goed kunt begrijpen. Jouw gedrag- en communicatieprofiel krijg je voor de meeting toegestuurd.


Tijdens de Masterclass bespreken we hoe je de gegevens van jouw profiel kunt gebruiken om jezelf, jouw klanten, jouw partner, kinderen, familie en vrienden nog beter te begrijpen.

Leuk als je meedoet!

Wat kost het?

Deze Zaai Kleuren-Challenge kost slechts euro 99,— exclusief btw. 

Je krijgt daarvoor:

  • Jouw uitgebreide, persoonlijke DISC profiel.
  • Online Masterclass met een toelichting op het model en hoe je jouw profiel in de praktijk kunt gebruiken.
  • Mogelijkheid om 1-op-1 jouw vragen via een ZOOM call te bespreken.

Ja, hier heb ik zin in!

Je kunt je aanmelden via de link hieronder. Vervolgens ontvang je een link naar de vragenlijst. Een paar dagen voorafgaand aan de masterclass ontvang je jouw persoonlijke profiel en een uitnodigingslink voor de Masterclass.


(1) Het DISC model biedt de mogelijkheid om jezelf, collega's, partner en klanten beter te begrijpen. Hierdoor kun je beter aansluiten op persoonlijke behoeften van je gesprekspartner, conflicten voorkomen of verminderen, verschillen in anderen beter waarderen en bouwen aan onderling vertrouwen. De kracht van het DISC-instrument zit hem in de eenvoud zonder af te doen aan de complexiteit van mensen. DISC is een instrument dat wereldwijd wordt gebruikt en dus bij internationaal opererende bedrijven kan worden toegepast.

De DISC variant die wij gebruiken identificeert de sterkten en ontwikkel-gebieden van een individu. Wat de door ons gebruikte variant anders maakt dan andere assessments is dat de methode diepgeworteld gedrag kan meten en de invloed van omgevingsfactoren kan uitsluiten.