De Familie Kleurentest

Heb je ook wel eens zo’n kleurentest gedaan? DISC, MBTI, Management Drives of iets dat daarop lijkt? Het zijn handige tests die inzicht geven in gedrag en communicatiestijlen. Dat inzicht is zakelijk handig bij de omgang met collega’s en klanten.

Wist je dat die inzichten ook heel behulpzaam zijn in de omgang met elkaar in het gezin? Heel toepasselijk in deze tijd waarin je meer dan ooit samen in één huis leeft!

Want herken je dat de spanning soms hoog oploopt? En dat je elkaar af-en-toe niet kan luchten of zien? En dat al het geluid in huis soms gewoon even teveel is?

De test

Daarom hebben wij iets nieuws ontwikkeld: de familie kleurentest. Het helpt om elkaar nog beter te begrijpen, irritaties te vermijden en om het nóg leuker met elkaar te hebben! Het is leuk en inspirerend en het vindt online plaats. Je doet het met je hele gezin.

De Familie Kleurentest kan gedaan worden met kinderen vanaf 10 jaar.

Hoe het werkt

Hieronder kies je een datum waarop jullie als gezin online willen afspreken. Vervolgens ontvang je een link naar een gratis test die een indicatie geeft van jouw communicatie en gedragsstijl. Tevens ontvang je een uitnodiging voor een ZOOM meeting op de door jou aangegeven datum en tijd. Op dat moment krijg je als gezin van ons een leerzame en gezellige uitleg over de verschillende kleuren en hoe jouw gezin in elkaar steekt. Aan de hand van voorbeelden uit jullie praktijk lichten we toe waarom ieder weer op een andere manier omgaat met situaties en waarom jij altijd reageert zoals je reageert. En het belangrijkste: je leert hoe je op zo’n manier met je kind of partner kunt omgaan dat je altijd bereikt wat je wilt!

En wat kost het?

De Familie Kleurentest kost slechts euro 100 (ex btw) voor het hele gezin samen. Je krijgt daarvoor een leuke, leerzame en gezellige online toelichting op jouw testuitslag en tips & tricks om het nóg gezelliger met elkaar te hebben.

Nadat je hieronder een datum hebt gepland, word je automatisch doorgeleid naar de betaalpagina. Tot snel!

Leuk, ik plan een datum!