Jouw Geluksdag!

prev next
play
  • Vergaderen in het kleurrijke Ketelhuis

“Happiness is not something ready-made. It comes from our own actions” - Dalai Lama

Geluk kan zo simpel zijn:
sprookjesachtig eiland, sneeuw, vuurkorven, berenvellen, kaarsjes en een warm glas glühwein! Jouw Vriendinnen Geluksdag is een interactieve en sprankelende beleving vol inspiratie, gezelligheid, ontspanning, kennis en tools. Een vrolijke dag waarop je nog tot nieuwe inzichten komt ook!

Waar

Happy Island is een kleurrijke, verborgen parel midden in beschermd natuurgebied 10 minuten van Amsterdam. waar de tijd even stil lijkt te staan. Hier kan je opladen en de hectiek van het dagelijks leven loslaten.
Kwetterende vogels en kabbelend water verzorgen een inspirerend decor. Er is ruimte voor rust en reflectie, zodat je weer kan verbinden met jezelf, de natuur en met elkaar.

Wat je kunt verwachten van deze dag

Tijdens Jouw Geluksdag kom je weer in je kracht te staan doormiddel van yoga, meditatie al varend tussen de waterlelies en het onderzoeken van jouw gedachten. Daardoor komen dromen, doelen en verlangens naar de oppervlakte. 
Dit nodigt uit om de balans op te maken wat je mag loslaten om ruimte te creëren voor andere dingen die mogen gaan bloeien.
 Zo ontstaat er overzicht en helderheid. Vervolgens zet je die eerste belangrijke stap om met een frisse blik, rijk aan inspiratie, vertrouwen en vol nieuwe energie weer naar huis te gaan. 

Resultaat

  • Je gaat ontspannen en opgeladen weer naar huis
  • Inzichten en overzicht
  • Positieve energie
  • Ruimte in je hoofd
  • Meer balans en je staat meer in je kracht
  • Helderheid om stappen te gaan zetten
  • Een mooie gezellige herinnering met meiden zoals jij!
Datum: de eerstvolgende Jouw Geluksdag is op 18 juni
Tijd: 10:00 -19:00 uur
Inclusief: taart, drankjes, gezellige tussendoortjes, healthy lunch op de boot, borrel
Prijs: €175

Wil jij ook een onvergetelijke dag boordevol inzichten en gezelligheid? Schrijf je dan in voor Jouw Geluksdag of stuur mij een berichtje via email.

Als je Jouw Geluksdag samen met een vriendin of vriendinnen wilt vieren, kun je de dag nog meer bijzonder maken door er een overnachting aan vast te koppelen. Je slaapt dan in de voormalige rozenkas. Deze is geschikt voor maximaal 4 personen. Stuur me maar een berichtje als je daarin interesse hebt!

Liefs, Daisy
Geluksfee