Vriendinnen Geluksweekend!

prev next
play
  • Vergaderen in het kleurrijke Ketelhuis

“Happiness is not something ready-made. It comes from our own actions” - Dalai Lama


Geluk kan zo simpel zijn:
Zonnetje, hangmat, eiland en een glaasje wijn! Jouw Vriendinnen Geluksweekend is een interactief en sprankelend weekend vol inspiratie.
Gezelligheid, ontspanning, kennis en tools. Een tof weekend met vriendinnen waarin je nog tot nieuwe inzichten komt ook.


Waar

Happy Island is een kleurrijke, verborgen parel midden in beschermd natuurgebied 10 minuten van Amsterdam, waar jullie even samen op pauze gaan. Hier kunnen jullie opladen en de hectiek van het dagelijks leven loslaten. Kwetterende vogels, lampionnen en kabbelend water is het inspirerende decor. Er is ruimte voor rust en reflectie, zodat je weer kan verbinden met jezelf, de natuur en met elkaar.

Wat kun je verwachten van deze dag

Tijdens jouw Vriendinnen Geluksweekend kom je weer in je kracht te staan doormiddel van yoga, meditatie en het onderzoeken van jouw gedachten. Daardoor komen dromen, doelen en verlangens naar de oppervlakte. Zo kun je keuzes maken voor wat je mag loslaten om ruimte te creëren voor andere dingen die kunnen gaan bloeien.

Resultaat

  • Inzichten en overzicht
  • Positieve energie
  • Ruimte in je hoofd
  • Meer balans en je staat meer in je kracht
  • Helderheid om stappen te gaan zetten
  • Een mooie gezellige herinnering met je vriendinnen!
Datum:   het eerstvolgende Vriendinnen Geluksweekend is een speciale Kersteditie van zaterdag 19 tot zondag 20     
             december (uitverkocht) en vervolgens op 27-28 maart weer!
Tijd:       zat. 11:00 - zon. 12:00 uur

Inclusief: overnachting in een rozenkas, taart, drankjes, gezellige tussendoortjes, healthy lunch, borrel, kajakken, boottocht              door natuurgebied
Prijs:      €250

Wil jij ook een onvergetelijke dag boordevol inzichten en gezelligheid? Schrijf je hieronder dan in voor jouw Vriendinnen Geluksweekend
.

Liefs, Daisy
Geluksfee

Ja, ik wil graag een Vriendinnen Gekuksweekend!

Neem contact met ons op