Happy Man


Ook voor deze training houden wij ons aan de geldende corona-maatregelen. We houden 1,5 afstand, iedere deelnemer heeft een eigen slaapkamer en de groepsgrootte voldoet aan de richtlijnen. Wanneer maatregelen wijzigen waardoor Happy Man geen doorgang kan vinden, dan plannen we een nieuwe datum of je ontvangt je geld terug als je daaraan de voorkeur geeft.


Een cadeau voor jezelf

Wil jij op een gave manier werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling? Dan is Happy Man misschien iets voor jou. Geen wierook of vage woorden. Wel stoere activiteiten en goeie gesprekken.

Happy Man is 2 dagen met 5 toffe kerels op een verborgen eiland vlakbij Amsterdam. Het is een unieke ervaring midden in de natuur. Back-to-basic met stoere activiteiten.

Zo gebruiken we roofvogels om je een spiegel voor te houden. Zij geven inzicht in jouw gedrag, zodat je bewuster wordt van je omgeving, je eigen rol daarin en wat je misschien wilt veranderen. Tijdens Happy Man leren we ook technieken om de gevolgen van stress te controleren, waardoor je met een lach op je gezicht in ijskoud water stapt! En we gaan boksen met 3-voudig Europees kampioen Arnold van de Leyden. Je leert creëren en om het roer van jouw leven in eigen hand te nemen.

We gebruiken de wetenschap over het brein als basis. Je krijgt nieuwe inzichten over de connectie tussen body en mind. Over denken en voelen. Alle activiteiten zijn erop gericht om op een verrassende en ontspannen manier weer eens naar jezelf te kijken. Om je kompas opnieuw te richten, waardoor je nog succesvoller jouw dromen, wensen en doelen kunt realiseren.

We starten 's-ochtends en de volgende dag aan het einde van de middag sta je weer aan vaste wal. Rijker, krachtiger, boordevol nieuwe inzichten en met gereedschap om altijd Happy Man te zijn en het leven te leven zoals jij dat wilt

De groep is maximaal 5 personen groot. Zo zorgen we voor diepgang wanneer het gewenst is en voor snelheid als we daar zin in hebben.

Doe je mee? Vul dan onderstaande formulier in en ik neem contact met je op om het verder toe te lichten. 

De eerstvolgende Happy Man is van 11 t/m 12 maart.

Deelname aan Happy Man vraagt een investering van slechts euro 495, all in. Je krijgt daarvoor 2 dagen volledige verzorging en overnachting.

Ik vind het leuk om van je te horen! 

Michel

PS: heb je een vriendengroep met wie je een Happy Man zou willen doen? Neem dan ook contact op. Dan plannen we een exclusieve Happy Man voor jullie!

Ja, dit lijkt me leuk! Graag ontvang ik meer informatie

Neem contact met ons op

Wie ben ik?

Mijn naam is Michel Hoekstra. Ik ben trainer en coach, gespecialiseerd in succes mindset en het brein. Mijn hele leven ben ik al bezig met ondernemen. Vooral het starten van iets dat voorheen nog niet bestond vind ik gaaf. Ik ben een doorzetter, een ras-optimist, ik kan goed hoofd- van bijzaken onderscheiden en relativeren. De dingen die ik doe hebben snelheid en concreetheid. 

Van kinds-af-aan ben ik gefascineerd door het brein. De kennis en ervaring met de processen in ons hoofd zijn de basis voor de trainingen en de coaching die ik geef. Ik word daar heel gelukkig van! Het is mijn passie om je te laten ontdekken dat je in beginsel álles kunt als je aan het roer van jouw leven staat. Dat is ook waar Happy Man over gaat. Met een vette knipoog, een flinke dosis relativeringsvermogen en heel veel plezier ;)