Happy Man


Ook voor deze training houden wij ons aan de geldende corona-maatregelen. We houden 1,5 afstand, iedere deelnemer heeft een eigen slaapkamer en de groepsgrootte voldoet aan de richtlijnen. Wanneer maatregelen wijzigen waardoor Happy Man geen doorgang kan vinden, dan plannen we een nieuwe datum of je ontvangt je geld terug als je daaraan de voorkeur geeft.

Een cadeau voor jezelf!

De ruis verdwijnt, je hoofd stopt met razen en het wordt rustiger. 

Je krijgt beter contact met jezelf en je lichaam, en het wordt milder.

Vijf Happy Men, die de uitdaging aangaan op een verborgen eiland.

Zou jij dit ook willen?

Zou jij ook écht even tijd voor jezelf willen? Misschien is je agenda zakelijk en privé flink gevuld. Is het schipperen met je tijd en aandacht voor werk, kinderen, partner en vrienden. Tijd voor jezelf is er nauwelijks met alle gevolgen van dien.

Happy Man is 2 dagen met 5 gave kerels op een verborgen eiland bij Amsterdam. Met Happy Man haal je de snelheid even uit je leven. Zo krijg je tijd en ruimte voor jezelf. Daardoor kom je weer in verbinding met jezelf en kom je weer volledig in je kracht te staan. Dan kun je blijvend topprestaties leveren en kun je maximaal gebruikmaken van jouw onbeperkte potentieel. Door naar jouw eigen basis terug te gaan, ontdek je weer wie je bent en waarom. Het zorgt ervoor dat je weer volop in je kracht en in het leven staat en dat je doet wat jíj echt wilt.

Happy Man is twee super mooie dagen op een eiland, vlakbij Amsterdam. Midden in de natuur. Het is back-to-basics met stoere activiteiten en met vijf toffe mannen. Roofvogels, kajaks, BBQ-en als een topchef en vuurtje stoken zijn voorbeelden van ingrediënten die worden gemixt met inspirerende werkvormen die je terugbrengen naar jouw basis en van daaruit naar jouw dromen, doelen en wensen. 


We starten 's-ochtends en de volgende dag aan het einde van de middag sta je weer aan vaste wal. Rijker, krachtiger, boordevol nieuwe inzichten en met gereedschap om altijd Happy Man te zijn en het leven te leven zoals jij dat wilt

De groep is maximaal 5 personen groot. Zo zorgen we voor diepgang wanneer het gewenst is en voor snelheid als we daar zin in hebben.

Doe je mee? Neem dan contact met me op. Dan stuur ik je meer informatie en licht ik het verder toe. De eerstvolgende en laatste Happy Man van dit jaar is op 26-27 november 2020 (nog 1 plaats beschikbaar). De eerste in het nieuwe jaar is op 28 en 29 januari.

Ik vind het leuk om van je te horen! 

Michel

PS: heb je een vriendengroep met wie je een Happy Man zou willen doen? Neem dan ook contact op. Dan plannen we een exclusieve Happy Man voor jullie!

Ja, dit lijkt me leuk! Graag ontvang ik meer informatie

Neem contact met ons op

Wie ben ik?

Mijn naam is Michel Hoekstra. Ik ben trainer en coach, gespecialiseerd in succes mindset en het brein. Mijn hele leven ben ik al bezig met ondernemen. Vooral het starten van iets dat voorheen nog niet bestond vind ik gaaf. Ik ben een doorzetter, een ras-optimist, ik kan goed hoofd- van bijzaken onderscheiden en relativeren. De dingen die ik doe hebben snelheid en concreetheid. 

Van kinds-af-aan ben ik gefascineerd door het brein. De kennis en ervaring met de processen in ons hoofd zijn de basis voor de trainingen en de coaching die ik geef. Ik word daar heel gelukkig van! Het is mijn passie om je te laten ontdekken dat je in beginsel álles kunt als je aan het roer van jouw leven staat. Dat is ook waar Happy Man over gaat. Met een vette knipoog, een flinke dosis relativeringsvermogen en heel veel plezier ;)