Island Break: even op pauze met je collega's

Soms is het goed om even met je collega’s op pauze te gaan. Om nieuwe plannen te maken. Om verandering te faciliteren. Of gewoon om de teamspirit te vergroten. Happy Island is een verborgen eiland vlakbij Amsterdam waar je met jouw team nog meer succes kunt realiseren. Een dag op Happy Island garandeert succes en geluk!


"Zet je in voor wat je écht belangrijk vindt. En je hersenen zullen er steeds beter in worden.
Je hoeft niet slechts gebruiker te zijn van je hersenen, maar je kunt ook de architect zijn.
Je hoeft geen speelbal te zijn van de krachten om je heen, je kunt ook spelleider worden."


Hoe we dat doen

Op basis van jouw doelstellingen maken we een programma op maat. We verrassen je met een mix van nieuwe inzichten, tools om doelen te realiseren en fun. De verhouding bepaal jij, maar succes is gegarandeerd. Onderwerpen die ons na aan het hart liggen zijn bijvoorbeeld: samenwerken, communiceren, doelen stellen en realiseren, verantwoordelijkheid en groei.

Wij gebruiken technieken uit Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en wij zijn DISC gecertificeerd. Bovenal gebruiken wij samen meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van leiding geven aan teams, sales en ondernemerschap.

Dit zeggen anderen


"Lieve Daisy en Michel, nooit meer naar huis! Dat is het gevoel dat ik de eerste keer bij jullie op het eiland kreeg en ooh wat zou ik er graag naar terug gaan. Jullie enthousiasme, jullie innovatieve ideeën, de aan niets ontbrekende verzorging en het super vrolijke stekkie op een unieke plek in de natuur; Wow, gewoon TOP! Wij hebben met ons MT een prachtige 24 uur gehad. Bedankt!"

Anouk Verwaal, manager bij Shell
 
 

"Ik vond het een topdag. Jullie hebben ons fantastisch opgevangen. Zowel de dag zélf qua inhoud als de locatie. We hebben van een regenachtige dag buiten een hele mooie zonnige dag binnen gemaakt."

Raymond Hiddes, Director Accountancy en Advies Mazars

 

“Een geweldige locatie, waarbij wij als doelstelling hadden om als team nader tot elkaar te komen. De open en veilige sfeer zorgde voor een ontspannen en vertrouwde omgeving. Michel en Daisy doorgronden ons bedrijf snel en daardoor waren we ook snel aan de slag met de kern van de zaak.”

Martijn Boesveld, Commercieel Manager Omroep Gelderland Reclame

 
 

"Ongedwongen en professionele begeleiding door Michel en Daisy"

"Door middel van je eigen karakter jezelf beter leren kennen"
"Met behulp van je team, je eigen krachten zien"
"Heerlijke locatie en tot in de puntjes verzorgd"
"De rust en de begeleiding zorgen voor een omgeving van vertrouwen"
"Disc methode een spiegel van jezelf"
"Weinig andere manieren zullen in 24 uur zo effectief zijn"

Bram de Wilde, Teammanager Sales Ikea Nederland

 

"Wij hebben genoten van de dag op Happy Island. Het was fijn, intiem en knus. Precies wat we nodig hadden. Dank voor alle goede zorgen en we komen zeker een keer terug!"

Geraldine Beker-Bouma, Head of Industry Facebook