Jouw kickstart voor het post-corona tijdperk


 

Door deze periode van voornamelijk thuisblijven, thuiswerken, en/of schoolmeester of -juf spelen komen er onbewust een heleboel vragen en gevoelens op je af. En nu er inmiddels wordt gesproken over de manier waarop we straks weer mondjesmaat naar meer vrijheid kunnen, worden die vragen misschien urgenter en kunnen ze in de weg gaan zitten.


  • Wordt het straks weer zoals het was? Ik heb daar qua werk helemaal geen zin meer in.
  • Welke waarde heeft een vast inkomen en de zekerheid van een baan eigenlijk voor mij?
  • De manier waarop wij met elkaar leven op deze wereld moet anders. Ik wil daaraan graag bijdragen, maar hoe?
  • Heb ik mijn kinderen genoeg begeleid bij het thuisonderwijs? Kunnen ze straks wel weer meekomen?
  • Wat is eigenlijk het nut van de baan die ik heb. Is het allemaal wel zo belangrijk?
  • We hadden het de afgelopen periode best goed met elkaar. Hoe moet het als we straks weer aan het werk gaan?

Je kunt waarschijnlijk zelf nog een heleboel vragen, gedachten en gevoelens toevoegen!

Dit kan je een klein beetje in verwarring brengen en ervoor zorgen dat je niet zoveel energie hebt om straks de volgende fase in te gaan.

Het wordt een beetje chaotisch en onoverzichtelijk in je hoofd.....

Heb jij ook af-en-toe last van deze gedachten, gevoelen en vragen? Dan hebben wij iets speciaals voor je. Uniek en inspirerend waarmee je op een snelle en eenvoudige manier een kickstart krijgt voor de komende, nieuwe fase!

Leer de taal van jouw brein, zodat jij je leven kunt leven zoals jij dat wilt

Het recept is eenvoudig: we maken een afspraak op Happy Island. Dat is sowieso al een cadeautje aan jezelf, want op dit verborgen eiland vlakbij Amsterdam kom je binnen 10 minuten helemaal tot een vakantiegevoel. 

Vervolgens maak je een zogenaamde BreinSelfie. Het is een eenvoudige en unieke meting, waarvoor je niets hoeft te doen en die binnen 10 minuten overzicht geeft van jouw unieke krachten, maar ook blinde vlekken. Dat zijn de remmingen die jij jezelf oplegt en die jou in de weg staan om jouw dromen, wensen en doelen te realiseren.

De uitslag krijg je direct en we hebben een leuk en goed gesprek over jóu naar aanleiding van de BreinSelfie. Waar zit jouw kracht, maak je daar voldoende gebruik van? Welke overtuigingen belemmeren het behalen van jouw persoonlijke doelen? Heb je voldoende energie, of is er iets dat zoveel energie kost dat jouw accu met slapen niet voldoende meer wordt opgeladen? En wat is de oorzaak van het gebrek aan energie? 

Dit gesprek van ongeveer 1,5 uur op basis van de unieke en objectieve meting van jouw eigen brein helpt je op weg. Het creëert overzicht en orde in de chaos die je soms ervaart. Het geeft duidelijkheid en richting. En van ons krijg je praktisch toepasbare, handige tips & trics om aan de slag te gaan en het leven te gaan leven, zoals jij dat wilt.

Wat je mee naar huis neemt is duidelijkheid, overzicht en inspiratie. En de BreinSelfie-web app waarin je alles onbeperkt en rustig kunt nalezen.

Is dat niet wat te eenvoudig?!

Terecht vraag je je af, of dit allemaal wel klopt? Is het zó eenvoudig? Een breinmeting en een gesprek en hop, klaar?

Het antwoord is ja en nee. Ja, het gesprek en de meting zijn to-the-point en het creëert duidelijkheid en overzicht. Je kunt daarvoor de ervaringen van anderen lezen. Maar je zult natuurlijk zelf ook aan de bak moeten. Je moet misschien overtuigingen loslaten of veranderen, je moet misschien activiteiten niet meer gaan doen, omdat ze teveel energie kosten. Je moet misschien eerst eens voldoende gaan slapen. Enzovoorts. Maar het is écht mogelijk om jóuw leven te leven, op de manier die jíj wilt. Zonder concessies, die niet goed voor je zijn. 

Onderweg zul je nog tegen dingen aanlopen. Of je hebt wat extra hulp nodig, of herhaling van dingen die besproken zijn. Dat zijn de momenten dat we weer contact hebben. Online, of op een andere manier. Op het moment dat jij het wilt. 

Ook kunnen onze trainingen en workshops behulpzaam zijn. Maar niets moet. Het gaat om de eerste stap. En die bieden wij je aan, zoals hier beschreven. De stap die voor jou de kickstart is voor het post-corona tijdperk. Ontspannen, leuk en vooral: op jóuw manier!

Ok, ik snap het! En nu?

Simpel! Maak een afspraak met ons. Dat kan online, of met een email, of door te bellen. We maken een afspraak op het moment dat het jou het beste uitkomt: 's morgens, 's middags, 's avonds of in het weekend. Laat maar weten. We kijken er naar uit om jou op Happy Island te ontmoeten!Dit is wat je krijgt

  • Inzicht in jouw krachten 
  • Inzicht in jouw blinde vlek: de overtuigingen, gedachten, gevoelens die in de weg staan
  • Praktische trucs om die weg te nemen
  • Een web-app waarin je alle uitslagen en adviezen onbeperkt kunt nalezen

De investering is slechts euro 149, ex btw. En natuurlijk jouw tijd om naar Happy Island te komen :)