Online training: De Gelukkige Leider

Van alle mogelijke rollen binnen een organisatie is die van leidinggevende wel het meest complex. Of je nu directeur op je visitekaartje hebt staan of teamlead, leidinggeven aan een groep mensen is vaak ingewikkeld en kan je onzeker maken.

In de online training De Gelukkige Leider geef ik je 3 bouwstenen waarmee het leiden van een team een stuk eenvoudiger wordt. De training bestaat uit 3 video's met telkens een opdracht en een klein beetje huiswerk. Je kunt de training helemaal in je eigen tempo doen en op de momenten die jou het beste uitkomen!

De bouwstenen die ik je aanreik zijn gebaseerd op ruim 20 jaar ervaring met het leiden van teams. In de loop van de tijd heb ik gezien dat je met de juiste manier van leidinggeven anderen én jezelf écht gelukkig kunt maken. Het omgekeerde is helaas ook waar: als je niet zo goed weet waarmee je bezig bent, kun je de mensen in jouw team intens óngelukkig maken. Met deze videolessen wil ik dat voorkomen en probeer ik een klein beetje bij te dragen aan een mooiere wereld. Leiders van teams spelen hierin een cruciale rol. Doe je mee?

Groet, Michel

PS: als je hieronder op de knop 'Ja, ik doe mee!' klikt, kun je via iDeal of met credit card betalen. Vervolgens ontvang je een inlogcode waarmee je toegang krijgt tot de videolessen van De Gelukkige Leider. Veel plezier!