De Gelukkige Leider

Welkom bij deze online training! De training bestaat uit 3 delen. Ieder deel bevat een video, die je hieronder kunt selecteren. Het is aan te bevelen om telkens 3 tot 5 dagen tussen ieder deel 'rust' te nemen in plaats van alle delen achter elkaar te doen. Heel veel succes en als er iets onduidelijk is, kun je me altijd een mailtje sturen!

Groet, Michel

Deel 1 gaat over jouw rol bij het bepalen van de cultuur in jouw team. Je leert hoe je de mensen in jouw team motiveert en hoe je een cultuur creƫert voor succes.

Deel 2 gaat over communicatie. Hoe communiceer je op zo'n manier dat je altijd de gewenste respons krijgt? Hoe herken je gedrag- en communicatiestijlen en hoe kun je daarop aanpassen?

.

Deel 3 gaat over doelstellingen bepalen op zo'n manier dat je deze ook succesvol realiseert!


Speciale aanbieding

Als je de online training De Gelukkige Leider hebt gevolgd, heb ik een speciale aanbieding voor je. Je kunt een persoonlijk, gecertificeerd DISC profiel laten opstellen, inclusief een persoonlijke toelichting (beeldbellen of live op Happy Island). Vul hieronder het email adres in dat je hebt opgegeven voor de online training en je ontvangt een link om de DISC vragenlijst in te vullen!