Net als heel veel anderen zijn we druk bezig met nieuwe varianten van onze diensten, die in deze periode wél kunnen worden uitgevoerd. Wij dagen je uit om mee te doen aan de Corona Teamwork Challenge met jouw team, of aan de Corona Crisis Challenge speciaal voor jou! 

Heb jij net als heel veel anderen vragen, gedachten en gevoelens over deze periode en over de toekomst? Dan is de 'Kickstart voor je leven in het post-corona tijdperk' écht iets voor jou. Hier vind je meer informatie.

Waar je even pauze neemt...

Zou de wereld mooier zijn wanneer we ons vaker blij en gelukkig voelen? De meeste mensen denken dat het moeilijk is, of zelfs onmogelijk om je per direct gelukkig te voelen. Wij geloven dat het eenvoudig is te realiseren wanneer je de kracht van je brein kent. Als je weet hoe jouw brein je stemming en gedrag beïnvloedt. Nieuwsgierig hoe dat werkt? Op Happy Island ontdek je het op de manier die het beste bij jou past.

 
 

Overnachten

Kom logeren op ons eiland en 'be happy'! Meer informatie >>
 

Training & Coaching

Leer alles over de kracht van jouw brein met onze trainingen voor teamontwikkeling en leiderschap. Meer informatie >>

 

Vergaderen

Wil jij een unieke en effectieve vergadering? Dan is Happy Island de 'place to be'. Meer informatie >>

 


Kom ook naar Jouw Geluksdag! Deze is gepland op vrijdag 3 juli. Er zijn nog een aantal plekjes vrij. Je gaat ontdekken hoe je geluk kunt trainen en vergroten. Met Jouw Geluksdag! krijg je ruimte in hoofd, meer balans en je staat meer in je kracht. Je gaat ontspannen en opgeladen weer naar huis.
Hier vind je meer informatie. En opgeven kan op deze pagina. Tot snel!