Programma Brein Leider

De opleiding Brein Leider is een unieke combinatie van groepstraining en 1-op-1 coaching. De groepstrainingen vinden plaats in een outdoor-setting op een eiland vlakbij Amsterdam. Je bereikt het maximale effect en je leert in slechts 12 weken hoe je succesvol een team kunt leiden.

Het programma ziet er als volgt uit.


1. BreinSelfie
We beginnen met de BreinSelfie. Dit is een foto van je brein op basis van professionele neurotechnologie. Hiermee krijg je inzicht in jouw krachten en je valkuilen. Het is een unieke manier om te meten hoe jij naar jezelf en de wereld kijkt en welke overtuigingen daaraan ten grondslag liggen.


2. Groepstraining - leiderschap
Vandaag ontmoet je de andere deelnemers van de opleiding. De groep is maximaal 4 personen. Deze dag gaan we op een leuke en interactieve manier aan de slag met leiderschap: wat is een goede leider? Wanneer is een team succesvol? Wat is jouw rol in het succes van het team? Hoe creëer je een cultuur van vertrouwen zodat ieder teamlid zich veilig voelt en het maximale uit zichzelf haalt? Hoe verbindt je individuele krachten zodat het team veel meer is dan de optelsom van de afzonderlijke delen? Dit soort vragen komen aan bod tijdens deze training die op Happy Island (Aalsmeer) in een outdoor-setting wordt gehouden. De dag begint om 10:00 uur en eindigt rond 21:00 uur.


3. Individuele coaching gesprekken
Met tussenpozen van 2 weken voeren we 1-op-1 coaching gesprekken. We helpen je bij het formuleren van jouw persoonlijke doelen en we bespreken welke krachten jij hebt en hoe je ze kunt inzetten om succesvol te zijn. We bespreken ook jouw belemmeringen die in de weg staan om een succesvol leider te zijn en op welke manier je die kunt wegnemen. De gesprekken vinden plaats bij jou op kantoor, of op een andere plek die jouw voorkeur heeft.


4. Groepstraining - communiceren als een leider
De tweede groepsbijeenkomst vindt weer plaats op Happy Island, Aalsmeer. Voorafgaand aan deze dag heb je online de DISC vragenlijst ingevuld op basis waarvan jouw communicatie- en gedragsprofiel wordt getypeerd. Vandaag krijg je jouw persoonlijke profiel. In een interactieve dag met een hoge 'fun' factor bespreken we de verschillende stijlen, hoe deze te herkennen bij jezelf en bij anderen en de manieren om jouw stijl aan te passen zodat je altijd succesvol communiceert en jouw doelen realiseert.


Investering

Naast jouw investering in tijd vragen wij een all-in vergoeding van euro1500,-- voor het complete programma. Dit is wat je daarvoor terugkrijgt:

  • Gecertificeerd DISC profiel
  • Een professionele breinmeting en onbeperkt toegang tot de BreinSelfie-app
  • 4 één-op-één coaching gesprekken
  • 2 groepstrainingen, volledig verzorgd inclusief locatie en catering
Brein Leider is praktisch en concreet. Je leert in 12 weken tijd om een succesvolle leider te zijn waarvoor mensen graag werken!

Ben je nieuwsgierig of de opleiding Brein Leider bij jou past? Vul dan onderstaand formulier in en we bellen je terug. Je kunt ook direct contact met óns opnemen door te bellen met 06-39750644.

Neem contact met ons op