Dit zijn wij

Wij zijn Daisy en Michel en ons plekje op het eiland willen we graag delen met zoveel mogelijk mensen die er net als wij energie van krijgen en er blij van worden. Wij vinden het fascinerend hoe ons brein werkt. Het helpt ons om stemming en gedrag te begrijpen en aan te passen, om zo effectiever doelen te realiseren.

Je weet, elke stap is een goede stap. Welke stap ook, actie inspireert! En actie is het verschil tussen droom en werkelijkheid. Je succes is er al. Het wacht is alleen op jou!

Als je nu niet direct wilt of kunt komen voor een training, een vergadering of om te logeren, maar je vindt het wel leuk wat wij doen, dan kun je ons op verschillende manieren steunen. Met jouw support -op welke manier dan ook- proberen wij telkens weer een lach op je gezicht te toveren! Feel strong and be happy!

 

Volg de Happy Island adventure. De wekelijkse vlog over belevenissen.

 

Wordt een ├ęcht Happy Island-fan. 


Mijn naam is Daisy, een open springend madeliefje. Ieder blaadje heeft een andere, energierijke kleur. Ik ben vrolijk, enthousiast, volop in bloei en ik groei. Ik ben weerbaar, maar ook kwetsbaar. Ik geniet volop van het gelukkige leven. En ik sta 'aan' als ik mensen kan inspireren. Mijn motto? Carpe Diem!


Mijn naam is Michel. Ik ben een optimist en ik houd er van wanneer het leven een chaos lijkt. Dan ben ik op m'n best: analyseren, structureren en mogelijkheden benutten. Mijn passie is het om ons leven een klein beetje mooier te maken door ons te richten op de mensen waarmee je nu in contact bent, op het werk of thuis. Ik geloof dat we veel meer kunnen met elkaar dan wat er nu uit komt.