Dit zijn wij

Wij zijn Michel en Daisy. Drie jaar geleden gaven we onze goed-betaalde banen op en werd het ons werk om ons eiland te delen met zoveel mogelijk mensen die er net als wij gelukkig van worden.

Daisy is Geluksfee. "Ik vergelijk mezelf met een openspringend madeliefje. Ieder blaadje heeft een andere, energierijke kleur. Ik ben vrolijk, enthousiast, volop in bloei en ik groei. Ik ben weerbaar, maar ook kwetsbaar. Ik geniet volop van het gelukkige leven. En ik sta 'aan' als ik mensen kan inspireren. Mijn motto? Carpe Diem!"

Michel is schipper op de oceaan van het leven. "Ik houd ervan om een koers uit te zetten en ik geniet van de weg er naar toe. Ik ben een optimist, strategisch sterk en analytisch. Zo kan ik rekening houden met alle mogelijke invloeden op de te varen koers. Maar ik laat me door weinig van die koers áfhouden. Alleen de natuur is krachtiger en daarom zo indrukwekkend mooi."

Als je nú niet in de gelegenheid bent om bij ons langs te komen voor een training of overnachting, maar je vindt het wel leuk om ons te volgen, abonneer je dan gratis op ons YouTube kanaal. Iedere week is er een aflevering met onze nieuwste belevenissen. Zo proberen we telkens weer een lach op je gezicht te toveren.

Vind je het leuk wat we doen? Abonneer je dan gratis op ons YouTube kanaal. En als je iets méér wilt doen en ons wilt steunen, wordt dan onderdeel van onze inner circle van supporters. Geef dan een rondje of steun maandelijks via Patreon.com. Alle support wordt enorm gewaardeerd!

 

Volg het Happy Island avontuur via YouTube

Of wordt een échte Happy Island-fan door lid te worden van onze inner circle van supporters.


Of geef een rondje en proost met ons!