Training & Coaching: It's all about the brain

Wij zijn Michel en Daisy. Het is onze passie om de wereld een klein beetje mooier te maken door betere werksituaties te creëren, zodat we vaker gelukkig zijn, zowel zakelijk als privé. Wij hebben een sprookjesachtig, verborgen eiland vlakbij Amsterdam. Daar geven wij inspirerende trainingen voor teamontwikkeling, waarmee wij onze passie vormgeven.

Op Happy Island leer je de taal van jouw brein spreken. Zo kun je vervolgens beter communiceren of betere strategieën ontwikkelen voor je werkdoelen, zodat je ze altijd haalt. Met onze trainingen helpen wij teams met het creëren van een successmindset. Wij mobiliseren de kracht van alle teamleden en gaan op zoek naar hun individuele waarden en missie. Wanneer deze zijn verbonden haal je maximaal rendement uit jouw team.

Wij bieden:

Wij hebben een eigen trainingsformat ontwikkeld onder de naam Ketel24. Daarover vind je meer informatie op www.ketel24.nl.


"Zet je in voor wat je écht belangrijk vindt. En je hersenen zullen er steeds beter in worden. Je hoeft niet slechts gebruiker te zijn van je hersenen, maar je kunt ook de architect zijn. Je hoeft geen speelbal te zijn van de krachten om je heen, je kunt ook spelleider worden."