Training & Coaching: It's all about the brain

Wij zijn Michel en Daisy. Het is onze passie om de wereld een klein beetje mooier te maken door betere werksituaties te creëren, zodat we vaker gelukkig zijn, zowel zakelijk als privé. Wij hebben een sprookjesachtig, verborgen eiland vlakbij Amsterdam. Daar geven wij inspirerende trainingen voor persoonlijke ontwikkeling en voor teamontwikkeling, waarmee wij onze passie vormgeven.

Persoonlijke ontwikkeling

Zelfkennis kun je centraal stellen als voorwaarde voor een goed en gelukkig leven. 

Volgens Socrates zou iemand die over de juiste kennis beschikt ook meteen het juiste doen. 

Slechte handelingen komen dus enkel en alleen voort uit onwetendheid. Niemand is bewust kwaadaardig.

Vanuit dit principe bieden wij trainingen, coaching en masterclasses aan. Ze helpen je om meer inzicht in jezelf te krijgen, verborgen dromen, wensen en doelen te ontdekken en om vaker gelukkig te zijn.

Voor ambitieuze meiden

Regelmatig organiseren wij een geluksdag. De eerstvolgende is gepland op 26 maart 2021. Op deze dag ontdek je hoe je geluk kunt trainen en vergroten. Met Jouw Geluksdag! krijg je ruimte in je hoofd, meer balans en je staat meer in je kracht. Je gaat ontspannen en opgeladen weer naar huis. Kom je ook?

Meld je hier aan >>>

 

Het is hoog tijd om stil te staan bij je leven om daarna aan de slag te gaan met échte, tastbare doelen die je op weg helpen naar jouw groei. Want Groei staat gelijk aan Geluk!
In deze 3-delige online training kom je in je kracht te staan door het onderzoeken van jouw gedachten, te reflecteren, te mediteren, mantra’s te ontwikkelen en door jouw 'happy world' te creëren. Daardoor komen dromen, doelen en verlangens naar de oppervlakte.

Meer informatie vind je hier >>>

 
 

Island Coaching: de wind weer in de zeilen

Kun jij een beetje hulp gebruiken om de wind weer in de zeilen te krijgen? Dan is een overtocht naar Happy Island een goed idee! Op dit prachtige plekje, vlakbij Amsterdam helpt onze unieke coaching met overzicht en inzicht en krijg je tools om koers te houden.Lees hier meer >>>


Voor ambitieuze managers

Of je als leidinggevende van jouw team succesvol bent, heeft vooral te maken met mindset; veel meer dan met vaardigheden. De training Brein Leider is iets speciaals: een unieke combinatie van 1-op-1 coaching en groepstraining. In 12 weken leer je om een succesvolle leider te zijn, waar jouw collega's graag voor werken. De opleiding is praktisch en concreet. In 2020 start de opleiding in april en in september.

Lees er meer over >>>

 

Succesvol samenwerken met een team is eenvoudig als je weet wat de succes-ingredienten zijn. In deze online videolessen leer je over 3 bouwstenen die essentieel zijn om jou als leider gelukkig te maken. Dit is een training die ervoor zorgt dat mensen graag voor en met jou werken! Doe je mee?


Hier vind je meer informatie >>>


Teamontwikkeling

Op Happy Island leer je de taal van jouw brein spreken. Zo kun je vervolgens beter communiceren of betere strategieën ontwikkelen voor je werkdoelen, zodat je ze altijd haalt. Met onze trainingen helpen wij teams met het creëren van een successmindset. Wij mobiliseren de kracht van alle teamleden en gaan op zoek naar hun individuele waarden en missie. Wanneer deze zijn verbonden haal je maximaal rendement uit jouw team.

Voor ambitieuze teams

Soms is het goed om even met je collega’s op pauze te gaan. Om nieuwe plannen te maken. Om verandering te faciliteren. Of gewoon om de teamspirit te vergroten. Happy Island is een verborgen eiland vlakbij Amsterdam waar je met jouw team nóg meer succes kunt realiseren. Een dag op Happy Island garandeert succes en geluk!

Hoe we dat doen, lees je hier >>>

 

Wij dagen jou en je team uit om elkaar onder de loep te nemen. De challenge start met het invullen van een korte vragenlijst, gebaseerd op het DISC-model. Hiermee ontdek je jouw persoonlijke gedrags- en communicatiestijl. Vervolgens organiseren we online een training met je gehele team, waarin je leert over jouw stijl, maar ook om die van collega's en klanten te herkennen. Je leert hoe je jouw stijl kunt aanpassen zodat je altijd succesvol jullie doelen realiseert.

Lees er meer over >>>

 

Wij hebben een eigen trainingsformat ontwikkeld onder de naam Ketel24. Voor als je écht op pauze wilt met jouw team gedurende 24 uur. Geen deadlines, geen afleiding. Succes gegarandeerd. 

Daarover vind je meer informatie op www.ketel24.nl


"Zet je in voor wat je écht belangrijk vindt. En je hersenen zullen er steeds beter in worden. Je hoeft niet slechts gebruiker te zijn van je hersenen, maar je kunt ook de architect zijn. Je hoeft geen speelbal te zijn van de krachten om je heen, je kunt ook spelleider worden."