Vergaderen

Soms schreeuwt een vergadering of team uitje om iets anders. Bij ons kun je vergaderen met kwetterende vogeltjes en kabbelend water als inspirerend decor. Happy Island is een verborgen eiland vlakbij Amsterdam en alleen met een boot te bereiken. Wij halen je op met ons bootje en brengen je na de vergadering weer terug. De (water)weg naar de locatie alleen al, maakt de vergadering zeker bijzonder!

Er zijn verschillende ruimtes en locaties die voor jouw vergadering zijn te gebruiken. En ze stralen allemaal één en al vrolijkheid uit. Rond de ruimtes (het ketelhuis, de varkensschuur en de kas) bevindt zich een kleurrijke tuin. Bij het huren, kun je hier natuurlijk ook gebruik van maken. Faciliteiten als WiFi en flip-over zijn aanwezig. Ontbijt, lunch, diner, hapjes, drankjes en zelfs een overnachting op het eiland behoort tot de mogelijkheden! 

Neem contact met ons op voor uitgebreide informatie.

Wil je jouw vergadering uitbreiden met speciale activiteiten? Dan hebben we o.a. de volgende suggesties.

Sportieve activiteit

Op Happy Island kun je kanovaren, flyboarden, suppen, lasergamen, een unieke escape room bezoeken of een happy body & mind yoga workshop volgen!

Teambuilding

Op Happy Island zijn veel verschillende activiteiten te doen. Van vissen tot flyboarden en van suppen tot een avonturenspel op het water. Of wil je ervaren wat het verschil is tussen BBQ-en en koken op hout?

Kom bij ons vergaderen en ontdek de kracht van de combinatie met adventure. Neem contact met ons op. Je bent van harte welkom!

Dit zeggen onze klanten

 

"Wij hebben genoten van de dag op Happy Island. Het was fijn, intiem en knus. Precies wat we nodig hadden. Dank voor alle goede zorgen en we komen zeker een keer terug!"

Geraldine Beker-Bouma, Head of Industry Facebook

 
 

"Ik vond het een topdag. Jullie hebben ons fantastisch opgevangen. Zowel de dag zélf qua inhoud als de locatie. We hebben van een regenachtige dag buiten een hele mooie zonnige dag binnen gemaakt."

Raymond Hiddes, Director Accountancy en Advies Mazars

 
 

"Wij hadden onze teamdag op Happy Island. Niet alleen de locatie, maar vooral de energie van deze plek komt als een verrassing. Net als Michel en Daisy trouwens: warm, open maar vooral onverwacht en nét even anders"

Sjuul van Pol, Head Of Communications at Aidsfonds / Soa Aids Nederland